澳门澳门威尼娱乐网址

>长春新东方学校>国内考试>四级>正文

2019年12月英语四级词汇练习及答案(2)

2019-11-26 09:49

来源:新东方在线

作者:

澳门澳门威尼娱乐网址   11.In the United States, the foreign policy is decided by the ________ government, not by each state.

  A. federal

澳门澳门威尼娱乐网址   B.figure

  C.scientific

  D.service

  12.He works in our university as a visiting _______, not as a formal faculty member.

澳门澳门威尼娱乐网址   A. traditional

澳门澳门威尼娱乐网址   B.scholar

  C.nurse

澳门澳门威尼娱乐网址   D.pilot

  13.When you fill in the application form, please use your _______ address so that we can contact you easily later.

  A. policy

澳门澳门威尼娱乐网址   B.plain

  C.permanent

  D.principal

  14.John _______ to be a polite man. But in fact he is very rude.

澳门澳门威尼娱乐网址   A. pretends

  B.assures

  C.affords

澳门澳门威尼娱乐网址   D.melts

澳门澳门威尼娱乐网址   15.We can not trust him any more because he often ________ his duty.

澳门澳门威尼娱乐网址   A. owes

澳门澳门威尼娱乐网址   B.spoils

  C.deserts

  D.neglects

  16.In order to increase our output, we need to import more production _______.

  A. facilities

澳门澳门威尼娱乐网址   B.hens

澳门澳门威尼娱乐网址   C.votes

澳门澳门威尼娱乐网址   D.artists

  17.When a spacecraft travels, one of the major problems is reentry into the Earth’s _______.

澳门澳门威尼娱乐网址   A. surface

澳门澳门威尼娱乐网址   B.atmosphere

澳门澳门威尼娱乐网址   C.attitude

  D.bent

  18.This river forms a natural _______ between China and Korea.

  A. boundary

  B.string

  C.spot

澳门澳门威尼娱乐网址   D.zone

  19.She is already 16years old. But she _______as if she were still a little girl.

澳门澳门威尼娱乐网址   A. believes

  B.absorbs

  C.accrses

澳门澳门威尼娱乐网址   D.behaves

澳门澳门威尼娱乐网址   20.We are _______ at the rapid progress Mark has made in this semester.

  A. distinguished

澳门澳门威尼娱乐网址   B.annoyed

  C.astonished

澳门澳门威尼娱乐网址   D.scored

  答案:

  11.A 12.A 13.B 14.D 15.A

  16.B 17.D 18.D 19.A 20.C

       以上就是本文的全部内容,更多精彩请随时关注新东方长春学校官网。


相关推荐

四级资讯

四六级课程导航

新东方长春学校官方微信:新东方长春学校 (微信号:ccxdfcn

澳门澳门威尼娱乐网址最新考试资讯、考试政策解读、真题解析,请扫一扫二维码,关注我们的官方微信!

相关推荐

  • 中学辅导
  • 大学辅导
  • 出国辅导
  • 热门活动

澳门澳门威尼娱乐网址 版权及免责声明

澳门澳门威尼娱乐网址凡本网注明"稿件来源:新东方"的所有文字、图片和音视频稿件,版权均属新东方教育科技集团(含本网和新东方网) 所有,任何媒体、网站或个人未经本网协议授权不得转载、链接、转贴或以其他任何方式复制、发表。已经本网协议授权的媒体、网站,在下载使用时必须注明"稿件来源:新东方",违者本网将依法追究法律责任。

本网未注明"稿件来源:新东方"的文/图等稿件均为转载稿,本网转载仅基于传递更多信息之目的,并不意味着赞同转载稿的观点或证实其内容的真实性。如其他媒体、网站或个人从本网下载使用,必须保留本网注明的"稿件来源",并自负版权等法律责任。如擅自篡改为"稿件来源:新东方",本网将依法追究法律责任。

如本网转载稿涉及版权等问题,请作者见稿后在两周内速来电与新东方网联系,电话:010-60908555。